Skilsmässa på gång?

Har du liksom många andra gått och funderat över att skilja dig, eller är du redan på stadiet att du vill döda din man? Eller gud förbjude, kanske redan har dödat honom? Ooops, jag generaliserade visst… det finns säkert en & annan man som tänker så om sin fru. Låt oss vara ärliga, det är inte bara männen som är knäppa. Det finns många kvinnor som är det oxå.
Vill du ha tips på hur du ska rädda relationen, alltså om du inte redan dödat din partner, så lyssna på vår podd, AjPodden med Bella & Helene, där kanske du får några tips.. äsch, förresten, du ska nog inte lyssna så mycket på vad vi säger, ta det med en nypa salt, vi är ju frånskilda – och våra män ska vara jävligt glada att dom lever.
Det sista var ett skämt.
Eller inte.
Heheehehheeee.. 🙂

Här hittar du vår skilsomässopodd! Enjoy!
img_0253
http://ajpodden.libsyn.com/skilsmssa

Comments are closed.

Arkiv