Blev så glad av denna recensionen :)

Jag rensar inte bara i mitt hem, ibland behöver datorn oxå rensas. Mitt bland alla dokument och bilder hittade jag nedan recension av min bok Bara Bella Inga Konstigheter.
Tack för fina ord Malena, jag blev sjukt glad :))
bild

Bara Bella inga konstigheter av Daniella Ibis.

En pralinask i bokformat, plocka fram och njut av godbitarna.

Ibland behövs inte en röd tråd och i Bara Bella saknas den fullständigt. Eller? Den är där hela tiden. Daniella har skrivit en bok i bloggformat där hon tar upp allt från mammas goda mat, förlossning, fortkörning och bantningskurer. Alltså, trots allt en röd tråd genom livet.
Daniella bjuder storartat och ogenerat på sig själv och sina händelser genom livet. Så osvenskt, men Daniella har också ett grekiskt påbrå. Grekinnan kommer fram tydligt i boken, det skrivs om den grekiska ekonomin, grekiska pantertanter och osvenska värderingar om hur en kvinna ska bli uppvaktad. Jag som läsare känner för den man som har modet att våga uppvakta denna kvinna.

Uppväxten i ett ofta inte så väl omtalat Rosengård beskrivs med värme och en kärlek till stadsdelen. Hon berättar om hur Rosengårds Sporthall var hennes ”riktiga hem”.
Daniella rivstartar sin bok genom att avslöja vad hon har gemensamt med Zlatan, och det är så mycket mer än att båda är uppvuxna i Rosengård.

I boken framgår det med all tydlighet vilken sporttokig, nyfiken och otroligt engagerad person Daniella är. Hon har en stark tro på sig själv och delar med värme sina åsikter om det mesta. I Bara Bella kan alla känna att det scenariot de precis läst om har de själv råkat ut för i verkliga livet. Då kan det hugga till i hjärtat och/eller sprida ett stort leende över läsarens läppar.

Det är en lättsam, lättläst och för det mesta skrattframkallande bok. Bara Bella inga konstigheter passar utmärkt som coffetable-book, i väntrummet och på nattduksbordet. Som läsare behöver du inte sluka hela boken på en gång, spar och njut på godbitarna som ur en pralinask.

 

                                                                        Malena Lindvall Lundgren

IMG_4420 IMG_5185

2 Responses to Blev så glad av denna recensionen :)

  • Frida says:

    Jag älskar fin podd!!!!! Ni är så proffsiga och roliga på samma gång!
    Tar upp allvarliga saker och så har ni bara kändisar! Älskar podden!

  • Frida says:

    Skrev ju fel kommentar på fel inlägg! Jag älskar din podd ovh jag älskar din bok med!
    Super woman är vad du är heja dig!

Arkiv