Härliga helg!

Jag älskar när jag inte har en massa måsten, utan bara en massa ”vill”:)
Fredag kväll var jag hos syrran, som vanligt jättetrevligt. Och gott!
FullSizeRender
Både fredagen & lördagen började jag dagen med en löprunda med Maria – lovely!
IMG_0791
Efter lördagens löprunda spelade vi, Helen & jag alltså, in en AjPodd med Maria – äntligen fick vi till det!
FullSizeRender
Efteråt träffade vi Favo-Fredric, fast jag stannade inte, jag skulle ha de kvinnliga familjemedlemmarna hemma på kvällen och var tvungen att köra hem för att fixa!
FullSizeRenderFullSizeRender
Ryggbiff in the making!
IMG_0806
..och potatisgratäng..
IMG_0808
Därefter ostar och tårta – studentårta. Visste inte att min svägerska fortfarande hade fler i frysen! Detta var tydligen den sista, och hon insisterade på att den måste ätas upp typ nu. Och eftersom hon oxå skulle komma hem till mig idag, så tog hon den med sig.
På nedan bild kan man zooma in bordet, då ser ni tårtan igen. Bilden är från förra sommaren, någon dag innan min Micaela skulle flytta till Skottland, och min Elena börja studera Statsvetenskap, så familj & vänner var hemma hos oss på hejdå-tacos (by request från döttrarna), och vad jag trodde, den sista studentårtan.
IMG_2590
Nåväl, den gick att äta, sa dom. Och sedan fick syrran & svägerskan oxå ta det som blev över, med sig hem.
Min mammas vattenmelonmarmelad och jordgubbsmarmelad gick definitivt oxå ner. Så himla gott. Speciellt till ostar.
Min morsa är grym!
IMG_0809
Vi hade en mysig kväll. Vin, god mat, intressanta diskussioner med trevligt sällskap. Jag älskar dessa hemmakvällar. Fast nu lät jag som en tråkig tant..
Men faktum är att jag älskar att vara hemma. Jag är så mycket ute och iväg på en massa, så när jag väl får vara hemma njuter jag i fulla drag. Så det ska jag göra nu i några dagar, innan det är dags för nästa tripp. Pust 🙂

Idag blir en lugn dag. Soffan, Netflix, en promenad, kanske löprunda, beror på om jag har mindre ont i min armbåge. Måste ha dragit till den igår när jag körde styrka efter löpningen.

Önskar alla fina människor en härlig söndag <3

Comments are closed.

Arkiv