Phantom of the Opera in London

min Micaela är just nu i London. Hon gillar staden och har varit där flera gånger. Häromdagen såg hon Phantom of the Opera – åååå vad jag oxå hade velat vara där med henne och se den!
14365455_866425936821291_382345993_n14383509_866425873487964_1975705731_n
Om ungen bara hade planerat lite bättre … jag ska till England nästa vecka, vi hade ju kunnat åka samtidigt.. eller mötas upp där.
Jaja.. det kommer väl fler tillfällen..

Måste säga att jag älskar det faktumet att mina barn reser och ser världen. Dom lär sig så oerhört mycket av det.
Tänk att vara vuxen (eller barn/ungdom) och inte ha rest någonstans i sitt liv. Jag förstår såklart – och beklagar – att det finns folk som tyvärr inte haft förmånen att resa, det kostar ju ändå en del. Dessutom är jag säker på att dessa människorna som vill resa men inte kan, ändå har tar reda på saker och ting och lär sig om omvärlden och läser på om andra kulturer.

Men dom som haft råd men valt bort resor och istället valt att stanna i sina småbyar, jag undrar vad dom egentligen vet om livet? Hur allmänbildade är dom? Hur intresserade är dom av vad som händer utanför deras lilla värld?
Visst, man kan säkert vara lyckligt ovetandes om världen utanför, men shit vad fattig man måste vara då (och då menar jag inte på pengar).
Jaja, alla människor kan inte vara skapta på samma sätt. Alla har inte ambitioner, alla vill inte lära sig nya saker eller upptäcka nya världar. Och det behöver ju inte vara fel bara för att jag tycker det är konstigt..
Jag är dock tacksam att mina barn och jag är hungriga på livet och bara vill lära oss mer om omvärlden – och framförallt att vi har råd att resa dit vi vill. Jag är mycket ödmjuk inför det, för jag vet att det inte är alla förunnat.

Andra som oxå är hungriga på livet och vill lära sig mer, är blandannat min systers barn.
Här är vi hos syrran och lilla Anna spelar schack mot min Elena, under Tonys & Dimitris supervision 🙂
FullSizeRenderIMG_0710
IMG_0699
IMG_0715
Fler som är hungriga på livet är mina fina kusinbarn som precis flyttat till Sverige från Grekland, Nenna & Kicki!
Här möts vi på flygplatsen, dom kom från Grekland och jag från Helsingfors ungefär samtidigt – vilket sammanträffande va!
IMG_0686
Jag är övertygad om att det kommer gå bra för tjejerna! Dom är taggade, drivna och vill någonting med sina liv!
Framförallt har dom hjärtat på rätta stället, är smarta och så sympatiska – klart viktiga egenskaper om man vill lyckas när man kommer till ett nytt land.
Naturligtvis kommer det gå bra för just dom, just för att dom besitter dessa egenskaperna och för att vi är många som vill hjälpa.
Det kommer gå bra!

Nu ut och springa 🙂

Comments are closed.

Arkiv