Lidl is da shit!

När det gäller mataffärer är jag inte särskilt trogen av mig. Jag handlar nästan överallt: på Willys, Malmborgs, ICA Maxi, Coop. Beror på var jag befinner mig och vilken affär som då ligger närmast.
Lidl är oxå en affär jag brukar handla i, men inte särskilt ofta. Bara när jag är i Grekland. Men from nu tänker jag börja handla bara på Lidl här hemma. Iallafall göra ett tappert försök..

Varför det, undrar ni säkert. Jo, för att jag tror att dom faktiskt har ett riktigt bra sortiment. Och bra priser. Och så älskar jag deras grekiska veckor. Numera även deras italienska veckor. Ovan tre oljespray-burkar är köpta på Lidl i Grekland. Vet inte om dom ingår i ordinarie sortiment eller om det var just italiensk vecka i Kilkis i Grekland när min mamma köpte dom. Ja, jag har alltså snott dessa från morsan, hehe. Fast hon vet om det..<3

Jag får väl gå bort till Lidl och se vad dom har – starting today.
Under tiden önskar jag alla fina människor en härlig helg!

Comments are closed.

Arkiv