Har detta plötsligt blivit en träningsblogg?

Nej, det har det inte. Men visst blir det några träningsinlägg emellanåt. Träning är en stor del av mitt liv, så av förklarliga skäl blir det ett & annat inlägg om det.
..och när vi ändå är inne på ämnet, hehe, idag sprang jag sjuan i Bokskogen med Ebba – där har jag inte varit på ett tag. Sjuan var inte så tuff som jag förväntade mig, eftersom jag ju sprang tian igår. Trodde jag skulle vara mycket tröttare. Men icke. Jag känner mig stark! Även om det inte gick superfort.
IMG_6521
Efter 7 km löpning körde vi även en träningsomgång av 7-minutaren, gött.
Sen stack jag hem till min kompis Irini och plockade körsbär från hennes träd.
Så himla goda!
IMG_6526
… måste spara till mina tjejer, dom är bortresta över helgen och kommer hem på tisdag. Hm.. två dagar.. det blir svårt, tihi.
Önskar alla fina människor en härlig söndag <3

Comments are closed.

Arkiv