Lindas fingermat!

.. i Skanörs hamn. Om ni inte varit där så är min varmaste rekommendation att ni omedelbart beger er dit.
Utöver att Linda är så oerhört sympatisk och vänlig, så har hon riktigt fin mat där.
(yes, samma Linda som jag träffade häromveckan på Tareq Taylors invigning).
IMG_4921
IMG_4906IMG_4908IMG_4913IMG_4916IMG_4918
Här är jag med Linda – som vi ska ha i vår podd, AjPodden med Bella & Helene, när vi får till ett datum 🙂

Jag & min väninna Magdalena spenderade dagen tillsammans, först solade vi i vår trädgård, och sen körde vi ut till Kämpinge – men det blåste som fan och var inte alls varmt och skönt, så vi bestämde oss för att ta en fika i Skanörs hamn, och det var alltså så vi hamnade hos Linda!
På väg i Magdas cabbe 🙂
IMG_4892
Jag blev hånad för min Barbie-strandväska, hahaha!
IMG_4905IMG_4948
Några galningar som trotsade vindarna och badade (!).
IMG_4949
Vilken härlig dag det har varit. Vi är verkligen inte vana vid, eller bortskämda med sånt här väder i Sverige. Så det gäller att passa på att njuta när solen väl tittar fram. Fast jag är inte beroende av väder. Alla mina dagar är alltid bra, oavsett väder!
Tata kompisar, enjoy life! <3

Comments are closed.

Arkiv