Combining business with pleasure

Mina två veckor i Stockholm har nu kommit till ända.
Jag är – as we speak – äntligen på väg hem igen till mitt älskade Malmö där mina älskade barn finns och där mitt älskade hem finns. Och många andra människor som jag älskar högt.

Det har varit två riktigt bra veckor i Hufvudstaden, måste jag säga.
Jag har haft tid att träffa min kusin Christina, min guddotter Eftichia & koumbara Sussi, samt några andra vänner. Men jag har såklart jobbat mest under tiden som jag varit här, både med grekiska Eurovision-delegationen men även med alla mina tre bolag (Daniella Ibis AB, Appointed Sverige AB, och Inovshop Nordic AB!).
Kanske, kanske har jag fått ett moderatorsuppdrag här i september, tjohoo (Daniella Ibis AB), två färdiga rekryteringar samt ett par kandidatpresentationer är bokade, tjohooo (Appointed) och så ett möte som jag & min kompanjon Patricia hade i Stockholm innan idag, vår franska delägare, Mr Jeråååm som vi kallar honom 🙂 var oxå här.
Och det mötet gick as-bra.
IMG_3290
Efter det mycket lyckade mötet åt vi lunch på Gondolen. Ja. Jag åt oxå där. 33 meter upp i luften. Trots att jag har höjdskräck..
IMG_3293
IMG_3298
Min partner in crime Patricia & jag …
IMG_3294
..och min fd partner in crime Cristofer & jag 🙂
IMG_3288
Cristofer, bland annat, träffade jag på afterwork hos Resultify, där vår gemensamma Malmövän Liselott är vd. Träffade även Malmövännen Carina (Brorman) som faktiskt är den som tog bilden på mig & C.
En annan god Malmövän Ebba – och tillika min löparkompis – var oxå på plats! Som jag i ett vagt ögonblick, läs efter x antal glas rosé och bubbel, lovade 7an i Bokskogen på söndag… och jag som ska på fest på lördag…nåja, det kommer gå bra… 🙂
… nu längtar jag bara hem. Ett par timmar till bara sen står jag på skånsk mark igen. Längtar!

Ps: ska du till Stockholm snart? Ladda ner appen ”Res i Stockholm” – det var min räddning! Efter bara några turer rörde jag mig som en van ståkkålmare i tunnelbanan, hahahaha.

Tata lovers, take care <3

Comments are closed.

Arkiv