Still in Stockholm

Jag valde att stanna kvar i Stockholm fastän Grekland har åkt ut ur Eurovision. Detta eftersom jag har några möten bokade. Men idag hade jag en hyfsat lugn eftermiddag och kväll. Läste avtal hela förmiddagen (fan, det är inte lätt det där med avtal.. man kan ju tolka saker och ting lite hur man vill..).
Eftermiddagen spenderades med min älskade kusin Christina och hennes bedårande lilla dotter. Som ligger i tryggt förvar i vagnen bakom oss. Sååå söt <3
IMG_3264
Vi fikade och åt – sushi för min del 🙂
IMG_3251
..vi shoppade lite, jag köpte bland annat nedan klänning.
IMG_3270
Köpte en klänning till. Och en skitsnygg grå polo. Och ännu ett nagellack… (vet, jag måste sluta köpa en massa nya nagellack hela tiden..)..

När jag kom hem till min hemliga lägenhet på Söder, började jag packa och rensa bort det jag inte längre behövde.
Tillexempel behöver jag inte längre grekernas schedule. Eller en massa andra anteckningar jag gjort.
IMG_3276
Alltid lite sorgligt när man rensar och kastar saker, men jag tror oxå det är oerhört nyttigt. För mig iallafall. När jag väl kastar något, så har jag kastat det. Det innebär att det inte längre finns i mitt medvetande. Och det är så jävla skönt. Dock måste jag bli bättre på att kasta liiiiite fortare. Hehe. Tex har ovan schema legat och skräpat här i ett par dagar. Alldeles för lång tid egentligen. Borde kastat direkt när Grekland åkte ut. Jag var ju ändå ganska ledsen över att dom åkte ut. Även om jag förväntade mig det. Min intuition är skyhög… ända sedan dag 1 har jag känt på mig att dom inte skulle klara kvalet.
Nåväl. Nu är schemat kastat iallafall och det kommer inte tillbaka – däremot gör grekerna det nästa år, stronger than ever. Och med ett nytt schema, hahaha.

Dags att sova, jag har tre mycket viktiga möten imorgon, två face-to-face-möten och ett telefonmöte.
…sen ska jag äntligen åka hem. Nästan två veckor i Sthlm får räcka. Och inom kort ska jag resa iväg igen.. suck. Fan vad jag flänger och far. Men så är mitt liv och jag bara älskar det!
Men… shit som jag har saknat mina barn!! <3 <3 <3
Det allra vackraste, viktigaste och mest värdefulla jag har.

Mina fantastiska döttrar <3

Comments are closed.

Arkiv