He is here!

.. the One and Only, Giorgios Kapoutsidis!
IMG_2732
Han är en av Greklands största megastjärnor och utöver att han är skådis och manusförfattare (och jurist!) så är han även Greklands kommentator i större sammanhang. Som tex Eurovision. Han och en grym tjej som heter Maria Kozakou.
Giorgios är verkligen en helt underbar person. Han är så ödmjuk och vänlig, kändisskapet har definitivt inte stigit honom åt huvudet. Han är en otroligt varm och fin människa.
En av mina väninnors son frågade mig om det var möjligt att be om hans autograf och Giorgios tvekade inte en sekund. Han bara ”Självklart!! Vad heter han?” – så agerar ett äkta proffs.

Jag har haft förmånen att spendera ganska mycket tid med Giorgios själv och vi har pratat en del om olika saker och han är så himla klok! Och han har alltid något gott att säga om folk. Ingen bitter eller elak person.
Jag tycker så oerhört mycket om honom!

..och ikväll ska bla jag & Giorgios gå på Elefteria Arvanitakis konsert, en stor sångerska från Grekland som uppträder i Stockholm, ser jag fram emot 🙂
…efter Arvanitakis konsert ska vi vidare till Euroclub där Argo ska uppträda före Elena Paparizou.
Yepp, det blir en lång dag.. men jag har väl berättat lately att jag älskar mitt liv?

I DO <3

Tidigare inlägg med Giorgios hittar ni här från ESC 2013 och från 2014 🙂

Comments are closed.

Arkiv