Jag är tydligen Malmös bidrag till Eurovision. Tihi :-)

24Malmö.se har gjort ett reportage om mig, som jag skrev om häromdagen, och såhär blev det:
..länken: http://24malmo.se/2016/05/02/malmotjejen-som-ar-med-i-eurovision/

Hon är Malmös bidrag i Eurovision: “Sista gången”

Malmöprofilen och den egna företagaren Daniella Ibis representerar Malmö i Eurovision – men inte som artist. 

Hon är Malmös bidrag i Eurovision: “Sista gången”

Daniella Ibis. Foto: Jesper Hallberg

Daniella Ibis från Malmö är i allra högst grad aktuell för tillfället. Hon kommer under de två veckor som Eurovision håller på i Stockholm att assistera de artister som ska representera Grekland.

– Man kan säga att jag är deras högra hand. Det kan handla om allt från att ordna med transporter, till att boka tider till frisören, make-up, om de vill köpa någonting eller se något speciellt, säger Daniella.

Men detta är inte första gången hon är värd åt Grekland – utan den tredje gången. De tidigare åren har hon varit med i Malmö samt Köpenhamn. Nu väntar ett nytt äventyr i huvudstaden. Men det är nog sista gången som Daniella ställer upp.

– Ja, det här blir nog sista gången faktiskt. Jag tackade faktiskt nej till Österrike förra året.

Men hur kommer det sig att just du har fått detta “jobbet”?
– Jag hade en kollega som jobbade på Malmö Stad. Hon tjatade och jag sa nej flera gånger. Det här är ju ett volontärarbete som tar mycket tid. Till slut funderade jag på vad det var jag egentligen tackade nej till och kom fram till att vi kör. Jag har aldrig ångrat mig.

Daniella berättar vidare att det är oerhört många volontärer som är med i Eurovision.

– Det är minst två personer på varje land och det är 42 länder med. Men sen är det ju volontärer som hjälper till med annat också. Jag kan inte den exakta siffran men det är väldigt många, förklarar hon.

Under veckan kommer Daniella Ibis att åka upp till Stockholm där man redan är i full gång med förberedelserna inför Eurovision Song Contest.

FAKTA

Daniella Ibis
Ålder: 45.
Familj: Tvillingdöttrarna Elena och Micaela.
Gör: Headhunter/Moderator/Konferencier.
Aktuell: Volontärarbetar för Grekland i Eurovision.

Comments are closed.

Arkiv