Det här med karma…

… tror ni på det mina kära läsare? Ni är för övrigt ca 10-15.000 till antalet (!!!) som kommer hit dagligen och läser min blogg. Det tackar jag och bugar ödmjukast för <3
IMG_1800
Jag tror på karma. Most definitely. Dels för att jag själv blivit utsatt för det, och dels för att jag vet andra som blivit utsatta för det.
Jag har inte varit Guds bästa barn alltid och för en del saker är jag djupt ångerfull. Jag önskar jag kunde göra dessa saker ogjorda.. tyvärr går ju inte det.. jag skyller på att jag var ung och dum.
Och sen finns det ju faktiskt en markant skillnad på vad man gör. Och mot vem. Och hur gammal man är!
Tillexempel skulle jag aldrig någonsin göra något mot min familj och/eller mina vänner. Det är så big no-no. Gör man det så är man elak på riktigt, tycker jag. Och inte bara elak, även egoistisk, säkert oxå jävligt korkad – för begriper man inte att man ska vara snäll mot sin familj och vänner så…

Jag har gjort saker mot folk jag inte känner. Nej, det är såklart inte rätt för det, och absolut inget jag är stolt över. Jag har tillochmed blivit konfronterad av den som drabbats av min framfart. Och eftersom det var mitt fel så bara lade jag mig platt ner och tog skiten som den här personen med all rätta levererade till mig.
Jag käftade varken emot eller försökte komma med undanflykter. Det var ju jag som gjorde fel, så jag tog såklart diskussionen och gick inte och gömde mig som en fegis.
När man har gjort fel så håller man käften och äger det man gjort. Och har man tillräcklig ryggrad, så ger man oxå upprättelse till den som är arg på dig. Men det krävs som sagt ryggrad, och det är det många som saknar..
IMG_1799
KARMA will come your way om du inte uppför dig…
..and you never know when it will hit you.. because it WILL hit you… and you have no idea how hard…
Därför kära läsare, var goda människor. Såra inte andra. Gör snälla saker, och karma kommer vara snäll mot dig.

Tudeluuuu :-)))

Comments are closed.

Arkiv