Det är något som inte stämmer

FullSizeRender
Fick låna den här boken av Lotta, och den handlar om Martina Haags skilsmässa.
Mannen hon älskade mest på hela jorden, som hon var gift med i nästan 20 år, och som var pappa till hennes barn, bedrog, ratade och dumpade henne.
Shit.. hur reser man sig upp efter ett sådant slag?

En skilsmässa är alltid svår, oavsett vem som tar initiativet till den. Finns det dessutom barn med i bilden, då måste man ju ”fungera”. Hur fan klarar man av det?
Jag har ju själv gått igenom en skilsmässa för snart 12 år sedan, och det var definitivt en pärs – även om jag faktiskt ville skilja mig. Det som gjorde mest ont och tog hårdast på mig, var att mina barn inte fick förmånen att växa upp med mamma & pappa under samma tak. Det var det absolut värsta. Men jag inbillar mig att det var det enda rätta..
.. men inte tänka på det nu.. nu ska jag läsa.
Känns definitivt som gråt-bok.. – precis vad jag behöver en söndag kväll. Not! :-))

Comments are closed.

Arkiv