Kung på natten, kung på dagen..

Det där stämmer inte alls in på mig!
Jag är oerhört sällan ”kung på natten”, för jag går ju nästan aldrig ut, och då är det lätt att vara kung på dagen, hehe.
Men igår gjorde jag, jag gick på FC Rosengårds gala, på en måndag dessutom och efter en väldigt intensiv arbetsdag. Jag hade möten kl 10, 12, 14, 16 och kl 17 skulle jag på ett event och kl 19 var alltså galan. Och däremellan flera telefonsamtal samt skriva personprofiler och förhandla med en riktigt svårflirtad kund – och den förhandlingen pågick till ganska sent in på kvällen, och ju fler glas vin jag fick i mig, desto mer medgörlig blev jag, hahahah. Till slut blev vi överens iallafall :-))
Mellan 17-eventet och galan skulle jag oxå hinna hem om och snabbt duscha, klä på mig, sminka mig och ta mig till Glasklart. Pust. Tur man har en snäll dotter som körde mig dit.

Det fick bli klänningen som jag köpte i Skottland och som jag hade på nyår.
Version 2
Här med min Appointed-kompanjon Patricia..
IMG_1277
… och hela CableQuick-gänget, som vi var inbjudna genom. Tack <3
IMG_1280
Förrätten….
IMG_1270
Huvudrätten..
IMG_1278
..och efterrätten – som jag inte vet hur den smakade. Bären var goda däremot :=)
IMG_1290
Här bad vi en herre ta en bild på mig & Patti, och jag vet inte om han tyckte vi var fula eller om han inte var så stadig på handen, men våra ansikten fick han inte med iallafalla, hahahah 🙂
IMG_1285
Det var en oerhört trevlig kväll och vi är mycket tacksamma att CableQuick bjöd med oss på detta.
Nu ut i vimlet igen, tata lovers!

Comments are closed.

Arkiv