Första Eurovision-mötet, check

Då har jag varit i Sthlm över helgen och träffat min co-host, en supergullig tjej som heter Anna.
Har även träffat Greklands nya HoD & HoP (head of delegation, head of press), det är alltså inte samma personer som de tidigare åren. Christer Björkman satte dock ribban högt för mig när han förklarade för grekerna att jag var ett rutinerat proffs, hahha.
Det kommer bli kul, ser fram emot det!
IMG_9770
Nedan jag & Monika, hon var Greklands HoP, i år är hon det för Ryssland 🙂
IMG_9772
Mr Mello/ESC – Christer Björkman
IMG_9775
IMG_9776
IMG_9794
IMG_9795
Detta blir nog sista gången jag gör det… nästa gång, dvs om det blir någon nästa gång, så ska det till jäkligt mycket. Jag kan det här nu. Det är ingen utmaning för mig längre. Men visst, det är sjukt roligt! :))

..återstår att se vem som vinner!

Comments are closed.

Arkiv