Hur vill jag framstå, egentligen?

Jag tänker ofta på hur jag framstår inför andra. Vad tänker andra om mig?
Jag vill gärna framstå som bl a glad, snäll, rolig, trevlig, hjälpsam, kärleksfull, pålitlig och proffsig (i affärssammanhang).
Och jag tror att det är så folk som känner mig, faktiskt skulle beskriva mig. För mig är det viktigt att visa en bild av mig själv som är bra – fastän jag såklart är långt ifrån perfekt. Jag har oxå dåliga dagar ibland.
Men aldrig så dåliga att jag skulle göra som vissa andra kvinnor & män gör på tex Facebook….

Vissa så kallade kvinnor framställer sig medvetet som värsta slamporna och bara lägger upp en massa ”sexiga” bilder (tror dom alltså) och anspelar nästan hela tiden på sex. Kvinnor som försöker spela intressanta och mystiska, så att män ska vilja ha dom ännu mer. Mystiska, hur då mystiska?
Varför gör man så? Är det verkligen allt man har att komma med? Inga brains överhuvudtaget??
Hade man haft brains hade man inte gjort såhär överhuvudtaget..
För mig är det helt ofattbart. Man visar ju bara att man inte värdesätter sig själv. Och dessutom attraherar man väl inga bra män genom att bete sig såhär? För syftet är enbart att attrahera någon – vemsomhelst. Absolut inget annat.
Och på tal om männen, det är lika vidrigt det. Det är precis lika illa när män (män & män förresten..ingen riktig man agerar så på FB eller i andra sociala medier) agerar så lågt.
Det värsta är att dessa så kallade ”kvinnorna” & ”männen” har barn, både döttrar & söner i varierande åldrar. Shit vad jag tycker synd om dessa barnen som får se hur deras föräldrar framställer sig.
Vad tycker barnen om sina mammor & pappor egentligen?? Tänk att vara dotter och ha en mamma som hela tiden anspelar på sex i sina inlägg. Vad lär sig den tjejen? Eller om man är son, vad lär han sig?
Vilka signaler skickar dessa så kallade föräldrarna till sina döttrar & söner – har dom någon gång ens tänkt på det?
Förmodligen inte.. att tänka förutsätter att man har en fungerande hjärna innanför pannbenet.

Och sen har vi alla idioter som gillar dessa inläggen! Fast den orkar jag inte gå in på just nu…

Alltså jag vet inte.. alla får såklart bestämma själva. Vill man framstå som någon som ligger med alla, kvinnor som män, och är ”med på allt”, så fine.
Jag bara tycker att man ska tänka efter ett par varv innan man publicerar sex-anspelningar/nedsättande grejer om sig själv. Fast då gäller det förstås att man förstår att det är nedsättande, och verkligen inte häftigt.
Extra viktigt att tänka efter är ju förstås för att man har barn…
Man måste helt enkelt fundera över vilka signaler man skickar ut.

Ett litet tips bara; att vara classy är aldrig fel.. och nej, man är inte tråkig för att man har klass. Och nej, jag menar inte heller att man går med näsan i vädret – men att man går med huvudet högt. Det är skillnad.

Trevlig helg!

Comments are closed.

Arkiv