Jag är med i tidningen idag :)

Alltid kul att få positiv publicitet! Jag hoppas iallafall att den är positiv.. 🙂
För några veckor sedan blev jag uppringd av en reporter från Sydsvenskans Hallå-tidning, reportern Irina hade hört talas om mig (bara det är ju väldigt trevligt) och undrade om jag ville ställa upp på ett reportage.
Självklart ville jag det!
Och idag publicerades reportaget.
Jag har fått mycket fin respons, många vänner har delat på sociala medier och gratulerat till artikeln. Så kul!
Jag är på första sidan och allt, wow.. jag är verkligen smickrad, tacksam och glad.
FullSizeRender-2
FullSizeRender-1
IMG_8284
Mina döttrar ja… det i särklass absolut bästa jag har gjort.. Ingenting, och jag menar verkligen ingenting kan mätas med att få vara deras mamma.. och nu sätter jag punkt, annars blir jag för blödig och flummig.. Punkt.
På nedan länk har man artikeln i sin helhet:
http://www.sydsvenskan.se/malmo/halla-vastra-malmo/jag-alskar-mitt-jobb-och-det-jag-gor/

2 Responses to Jag är med i tidningen idag :)

Arkiv