Inte så TOUGH längre…

Jag deklarerade för några veckor sedan (på FB) att jag ska vara med i Toughest.
Igår efter första träningspasset är jag inte lika säker..
IMG_7583 IMG_7584
Shit så svårt det var… Svinga sig i ringar, hoppa upp i nät och klättra över. Klättra upp i ett rep. Krypa under hinder. Springa uppför en ramp-vägg och ta sig över. Jag som oxå har höjdskräck!! Och nej, jag gjorde verkligen inte allt detta. Bara en sak klarade jag: jag lyckades svinga mig i några ringar som inte satt så långt ifrån varandra, men när vi kom till de andra ringarna som satt lite högre upp och lite längre ifrån varandra, så fixade jag inte det.. Jag är helt enkelt för svag i kombination med att jag väger 66 kilo. Okej då, och ett halvt, om man ska vara petig. Det är inte det lättaste att lyfta mig! Tanken är dock att jag ska väga runt 60 när det är dags för Toughest den 7e maj.

..och som om träningspasset med Toughest inte räckte (kl 17-18) så körde jag ett pass med bootcamp-boxningsgruppen oxå, kl 19. Samma dag alltså. Två killerpass inom loppet av några timmar.
Jag är verkligen inte klok… Fast jag klarade inte av att helt genomföra träning nummer två. Hade ont i händerna, armarna och ryggen.. och benen kändes som spagetti…
Var så sjukt trött när jag kom hem. Duschade och lade mig direkt på soffan och tog itu med mailskörden – jag har en ny verksamhet på gång och inom kort kommer jag berätta precis allt om den.
Nu sooooova! Sleep tight lovers <3

Comments are closed.

Arkiv