Drömmar & mardrömmar

Jag drömmer mycket när jag sover. Ibland kommer jag ihåg vad, men oftast inte.
Konstigt nog minns jag mardrömmarna tydligast. Tack o lov så har jag sällan mardrömmar, men för inte så längesedan hade jag faktiskt det. Shit vad obehagligt det var. Alltid extra tacksam när jag får vakna upp då.

Natten till idag drömde jag att jag inte hittade min bil där jag hade parkerat den. Jag gick runt i mörkret och letade samtidigt som jag grät. Detta var ingen mardröm direkt, men tacksamt nog ringde min fina kärlek precis då, och jag vaknade.
Men den där mardrömmen jag hade för inte så längesedan, som verkligen var en mardröm, då letade jag oxå efter en sak, den gången min väska. Shit vad jag letar efter saker i mina drömmar..
Ska se vad jag kan hitta om det i min grekiska drömtydarbok.
drömbok
Den här boken har jag kollat i många gånger. Men om jag tror på allt… njaaa… kanske inte.
Min mamma säger dessutom att mardrömmen har bara en dag på sig att slå in, sen är risken förbrukad och man kan vara lugn.

Utöver att jag drömmer mycket, så pratar jag oxå en hel del i sömnen. Ibland svarar jag även på tilltal (!).
(och jag har redan förklarat för min kärlek att jag absolut inte kan hållas ansvarig för något som jag säger när jag sover, hahaha).
Skrattar gör jag med. Det har hänt flera gånger att jag vaknat upp av att jag håller på att skratta ihjäl mig. Jag älskar alla dagar som börjar så, hahahha. Det sitter liksom i!
Och det är såhär detta inlägget ska avslutas, och dagen börja (och sluta med), med ett skratt 🙂

Comments are closed.

Arkiv