The end of an era!

I år (och just idag) ska jag för första gången inte ha min dress-down. Ni vet, när jag samlar några av mina tjejkompisar, bjuder på ostar & vin och en massa annat ätbart, och vi alla är klädda i myskläder och pratar om allt mellan himmel och jord till sent in på natten. Alltid kvällen före nyårsafton.

Såhär kunde det se ut
IMG_6499
Det är alltså första gången på 10 år (!) som jag inte har denna kvällen.
Varför? För att jag faktiskt inte har känt för det. Jag har inte planerat inför eller tänkt på kvällen som alla andra år. Och sen i ärlighetens namn ville jag anpassa mig efter min kärlek – även om han aldrig hade krävt det. Tvärtom så hade han nog insisterat på att jag skulle köra som vanligt. Men jag har som sagt inte känt för det.

Och nu kanske jag inte borde vara så dramatisk i min rubrik; det behöver inte nödvändigtvis vara slutet på en era. Jag kanske bara gör ett uppehåll i år och kör som vanligt nästa år.
Den som lever får se 🙂
IMG_6491
Tata lovers <3

Comments are closed.

Arkiv