Då var det dags igen för den där tiden på året

Ni vet, den tiden då jag blir om möjligt ännu mer extra känslig och blödig, och definitivt kan gråta ännu mer för minsta lilla.
Och just i år är det extra jobbigt. Tragedierna har varit många runt om i världen. I synnerhet för att så många människor är på flykt. Så många människor som dött. Vilken katastrof.
Och ja, jag förstår att det ställer krav på Sveriges system när så många människor kommer under så kort tid. Men då får man lösa det. Det är riktiga människor som flyr. Det gäller liv och död. Vi kan inte inte ta emot dom – samtidigt som naturligtvis alla länder måste dra sitt strå till stacken.

Sedan har vi alla som är ensamma. Lider verkligen med dom. Och det gör jag självklart resten av året oxå, inte bara under julen, men det blir värre under högtider.
Det är ju då man ska umgås med familj & vänner och bara ha det bra. Ladda batterierna. Reflektera.
Tänk då att inte ha någon att dela detta med. It breaks my heart.
Om man vet med sig att någon är ensam, bjud in den personen!

Mest lider jag med barn som har tex alkoholiserade föräldrar. Dessa stackars barn som har skolan och fritids som sin tillflykt, men som nu måste vara hemma i flera veckor. Shit vad jag lider med dessa barnen.

Och jag blir så innerligt förbannad på alla föräldrar som inte sätter sina barn i främsta rummet. Hur kan man supa sig redlös när man har barn? Hur kan man utsätta sina egna barn för det kaoset?? Ja, jag har respekt för att man kan må dåligt. Men sök hjälp då! Och nej, jag vet inte hur det känns att vara på den absoluta botten, tack gode Gud för det, men jag vet hur det känns att ha barn, och jag vet att som förälder borde man sätta sina barn i främsta rummet. Alltid.

Förlåt om jag är tjatig, men jag är så sjukt tacksam för allt jag har. Familjen, hälsan, vänner, och numera även kärleken. Jag har precis allt jag vill ha. Jag är så lyckligt lottad. Åh vad jag önskar att alla hade det bra. Framförallt barn.
gran
Ok. Så, dagarna före jul.
No stress. Gör det bästa av ledigheten.
..och låt framförallt barnen få den bästa julen ever <3

Comments are closed.

Arkiv