Hur viktigt är utseendet egentligen?

11034204_10152729074218568_3621033006206971308_n
Detta är så sant så. Om man är ful på insidan, så kvittar det hur snygg utsida man har. Man är skitful ändå.
Minns en av mina väninnor som för många år sedan träffade en man, alla vi tjejkompisar tyckte att han var assnygg. Vilket han var! Tills han bestämde sig för att bete sig som ett rövhål och började bedra och misshandla vår väninna. Både fysiskt och psykiskt. Efter mycket om och men lämnade hon honom. Det bästa hon gjorde.

Tillbaka till rubriken; hur viktigt är utseendet? Det vore väldigt politiskt korrekt att säga att det inte alls är viktigt. Men som ni vet så ljuger aldrig jag. För mig är det viktigt. Och jag vet att det är viktigt för många. För kom igen, hur många ”går vidare” till ett förhållande med någon som man inte finner utseendemässigt attraktiv? – Och helt plötsligt blev jag jättenyfiken på det – jag undrar hur vanligt det är?
Som tur är så är ju smaken som baken. Alltså delad. Och det jag tycker är attraktivt kanske någon annan tycker är skitfult.

Om man är grek förstår man vad det står på nedan bild, annars får man en översättning här:
”Ett vackert ansikte kommer åldras, en perfekt kropp kommer förändras, men en fantastisk människa kommer alltid förbli en fantastisk människa”.
bild 1
.. och så har vi nedan bild, hahahah 🙂
bild 2
Yepp, he is! – but so am I <3
(och nej, jag har inte gift mig, men det fanns ingen bild som det stod boyfriend på, hehe).

Tata lovers, länge leve kärleken!

Comments are closed.

Arkiv