Manus till mitt nästa moderatorsuppdrag – check!

Nästa fredag, den 27e november, leder jag ett event på Kanadensiska Ambassaden, och i dagarna skrev jag klart mitt manus. Pust.
bild 4 (2)bild 5 (1)
Pulsen gick dock upp lite grann när jag trodde att hela manuset hade försvunnit utan att jag hunnit spara det. Gissa om jag hyperventilerade en stund.. men jag hittade en ”AutoRecovery save”. Shit alltså. Vilken panik.

Jag har flera intressanta talare, inklusive The Ambassador, som jag ska introducera.
Ser mycket fram emot uppdraget, det är oerhört framstående människor som jag kommer ha på min scen. Det gäller att komma ihåg att dom är precis lika dödliga som jag är, hahaha.

Jag älskar att moderera event! Jag älskar att få vara den som håller i trådarna, som får ställa frågorna, som helt enkelt har äran att få leda ett helt event!
Det är dock inte det enklaste som finns: man ska vara påläst. Att researcha kan ta sin tid, det beror ju på hur många människor man ska ha på sin scen, och därmed måste läsa på om.
Samt givetvis, ämnet ska man oxå kunna.
Och alltid utgå från att det kan uppstå situationer som man inte räknat med.. Då gäller det att kunna improvisera och/eller snabbt ställa om. Det är jag bra på.
Sen har jag oxå förmågan att ”komma undan” med vissa saker. Så länge jag agerar och säger saker med glimten i ögat 😉
Japp, jag älskar att leda event!

Comments are closed.

Arkiv