Mot mörkare tider…

Men oj vad den rubriken inte alls var särskilt uplifting!
Jag menar förstås bara årstidsmässigt. Inget annat. Allt annat är nämligen så ljust, så ljust så.
Tex har jag denna veckan bestämt mig för att ta ett nytt uppdrag. Känns så himla bra! Jag har inte känt under nästan hela hösten att ”rätt” uppdrag, och/eller uppdragsgivare för den delen, har dykt upp. Jo, ett uppdrag, precis direkt efter semestrarna, men inte det heller var 100% rätt.
Men detta, som jag nu alltså verkligen vill ha, det känns så rätt! Ska snart berätta vad jag ska göra, och var jag ska göra det 🙂

Denna veckan har jag träffat min kärlek mer än vanligt. Jag har varit hos honom några dagar under veckan, och han var här hos mig i helgen.
bild 1
bild 4
Vi var ute på stan och handlade lite, sen gick vi en härlig långpromenad ner till Småbåtshamnen. Där är så fint.
bild 1
Denna helgen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt på kvällarna. Skönt att inte ha en massa inbokat. Det har vi haft de andra helgerna Han varit här.
bild 5
En annan bra sak denna veckan är att jag har skrivit klart manuset till näringslivsdagen som jag ska leda den 10e november, och äntligen har mina talkort kommit, där jag kan stolpa ner mina stödord.
bella
.. och så fort jag är klar med näringslivsdagen går jag direkt på mitt nästa event som jag ska leda, för Kanadensiska ambassaden, den 27e november!

Men allra bäst med denna och alla andra veckor är stunderna jag får med mina barn – och att det går så bra för mina döttrar!
Min Micaela talar/smsar/chattar jag med så gott som dagligen och hon har flyttats upp till en högre kurs, min duktiga tjej!
bild 5
Min Elena pluggar på inför en tenta nästa vecka, och sedan bär det av till Skottland för hennes del. Systrarna saknar varandra <3
bild 2
För övrigt är det back to normal som gäller igen från och med imorgon.
Ny spännande vecka väntar och jag har flera roliga möten, intervjuer och events på gång.
Älskar det 🙂

Comments are closed.

Arkiv