Helgen kunde inte börja bättre!

Utöver att jag började fredagen med köra till Hörby och ha möte med mina uppdragsgivare angående Skåne Nordosts Näringslivsdag som jag ska leda den 10e november (du är väl anmäld förresten? Om inte, anmäl dig här! Det kommer bli sååå bra!), så fick jag även ett positivt besked angående ett event som jag leda den 27e november i Stockholm! Sååå himla glad för det!
Jag åt en mycket trevlig lunch med min vackra Elena. Sushi-buffé på Nama.
bild 5
På kvällen var vi hos mina föräldrar, min älskade pappa Michael fyller 76 år idag.
bild 5-1
Idag lördag har jag varit ganska seg och knappt varit utanför huset.
Jag rensade i ett skåp och hittade en massa gamla foton, priser och några dagboksanteckningar..
Jag som 19åring!
bild 2
.. och som 27åring – gammalt pass 🙂
bild 3 (2)
bild 5 (1)
På tal om mina gamla dagsboksanteckningar.. tänk om man visste då det man vet nu… när jag läser det jag skrev så borde jag ha vetat bättre. Well-well, ingenting man kan göra något åt nu.

Nu ta det lugnt och varva ner och ladda inför 7an eller 10an som jag ska springa med Ebba i Bokskogen imorgon!

Comments are closed.

Arkiv