Don´t do the crime if you can´t do the time

Läs: fortsätt inte springa om du får ont i knät!
Igår gjorde jag misstaget (igen) att fortsätta springa fastän jag fick ont i vänster knä. Det är andra gången det gör ont i vänstra knät på utsidan/baksidan (tidigare hade jag problem med insidan på mitt högra knä).
Madde & jag sprang 10an i Bokskogen. Jag har inte sprungit den på länge. 7an ja, men inte 10an.
Nedan bild är från ett tidigare löp-tillfälle.
dsc_1824_55067cc69606ee58efbad478
Det började göra ont redan efter 3 kilometer. Men jag hade sånt flyt! Och jag kände mig så stark! Målet var att inte stanna en enda gång. Och det gjorde jag inte heller. Trots smärtan som kom och gick.
Efter 10an satte vi oss i fiket och när det var dags att lämna, kunde jag knappt gå. Det gjorde så satans ont i knät, och stackars Madde ville inte låta mig köra mig hem.
Väl hemma lade jag mig på soffan med Ipren och liniment i högsta hugg. Och där förblev jag liggandes resten av dagen & kvällen. Ont hade jag och jag förbannade min envishet. Fast lite stolt var jag ändå, hehhe.
IMG_6965
Så idag gjorde jag det enda rätta och ringde sjukgymnasten som jag hade sist, Dan Salomonsson, och fick en tid redan på onsdag. Nu ska knät fixas!

… förresten, är det inte förvånande hur lätt vi har för att glömma vissa saker? Jag blev tex brutalt påmind om hur ont det faktiskt gjorde första gången jag råkade ut för den här smärtan i vänster knä. Så ont att jag inte kunde springa på säkert en hel vecka, om jag inte minns fel.
Fast denna gången tänker jag inte bara låta det passera. Som sagt, tid är bokad hos sjukgymnasten!

Comments are closed.

Arkiv