Söker du? Då finner du

Jag fick ett samtal från min bankkvinna på Sparbanken Syd om att hon behövde några dokument från mig.
Så jag satte igång och började leta…
… och hittade några gamla bilder.. memories!

På nedan bild är jag i 20årsåldern, det var under en av mina rastaflätorsperioder. Jag sitter på min säng i mitt rum. Men (den satans) obligatoriska ciggen i handen. Kan inte fatta att jag rökt.
Till vänster på bilden, den ena tavlan, föreställer mig när jag jobbade som bartender 1991. Då jobbade jag i Sarti, Halkidiki. Fy fan vad kul det var (fast mina föräldrar hatade det).
Och på tavelbilden till höger är jag på Limhamn/Dragör-färjan, på väg till Sarajevo och mitt livs första kärlek, I. Detta var 1990 (mina föräldrar hatade det med – alltså att jag var tillsammans med honom..).
Över min säng hänger en piska. Herregud. Har verkligen ingen om varför den hänger där.
IMG_5203
På nedan 3 bilder är jag, mina döttrar och föräldrar på några vänners bröllop i Grekland, Anna & Håkans.
Lite osäker på årtalet..? 2006? 2007? Fint var det iallafall!
bild 1
IMG_5206
..och på nedan bild är jag med ett ex till mig, M. En otroligt snäll & generös kille med  världens största hjärta, som jag tyckte sjukt mycket om då. Men som tyvärr inte … ja, jag behöver ju inte berätta mer. Han vet. Och jag vet.
IMG_5204-450x317
Iallafall, vi var och såg George Michael i Köpenhamn när bilden togs. Vi bodde på fin-hotell och åkte limousin till och från konserten. Roligast med limo-turen var att folk trodde att det var George Michael som satt i limon, haha. Så jag vinkade kungligt till alla fans som tog sig fram till bilen. Gissa om dom blev besvikna när det inte var rätt Mr Michael i bilen, hehe.
Jaha, och nu blev jag lite sentimental. Dock ingen fara. Han är preskriberad.

Om jag hittade dokumenten? Nope.
Men det gör inget, jag hade en trevlig stund, jag log mycket åt alla mysiga minnen som dök upp <3

Comments are closed.

Arkiv