Imorgon börjar allvaret

Men inte för mig. Och nä, jag vill inte rub it in. Jag bara säger som det är.
Mitt riktiga allvar börjar den 12e januari. Men innan dess, den 8-11 januari ska jag ”låstsasarbeta” genom att vara Islands värd i en handbollsturnering som äger rum denna helgen. Efter att ha varit Greklands värd i två Eurovisiontävlingar tror jag nog att jag är lämpad för uppdraget.
I övrigt inget nytt under solen. Jag fortsätter ta det lugnt…
bild 2
… lagar lite mat. Igår blev det kyckling med curry-ris och idag spaggeti med köttfärssås.
bild
… och imorgon får jag nog springa den där 10an.. har skjutit på det länge nog nu.
Imorgon när jag kört tjejerna till skolan gör jag slag i saken!
Åtminstone är det ambitionen, hehehe.
.. men om någon ringer och vill fika kommer jag förmodligen inte säga nej 🙂

Comments are closed.

Arkiv