Sista helgen före jul

Jag började helgen med en härlig löprunda på en halvtimme. Kändes gött!
Sen kom jag hem och bakade lussekatter
IMG_4657IMG_4659IMG_4660
Tyvärr blev dom inte lika goda som dom är fina. Lusskatterna blev  tydligen”dödbakade”, fick jag lära mig att det heter. Av någon anledning, vilken vet jag inte, så jäste aldrig degen. Och då blir dom hårda istället för mjuka och fluffiga. Synd. 40 lussekatter som fick kastas. Och jag som använde fin-saffran & allt…
IMG_4679
Jag fikade med min vän Lotta
IMG_4662
..jag var på julmingel hos min koumbara X-tina, och så har jag haft brunch hemma för några vänner!
Scones! Jag älskar scones.
IMG_4673IMG_4674
..och givetvis har jag även haft mina mysiga, ovärderliga och faktiskt för mig, livsviktiga hemmakvällar.
IMG_4652
Snart jul då, mina vänner!
No stress.

Comments are closed.

Arkiv