Känner ni pressen?

Om exakt en vecka är det jul! Och guess what, jag har bara ett par julklappar kvar.
Så nej, jag känner ingen press. Gött.
Jag hinner gå ut och äta efter jobbet med vänner, här med JeanetteEpicuré.
IMG_4598
Jag hinner definitivt äta det traditionsenliga, och numera obligatoriska, julbordet på IKEA med mina döttrar. Det gör vi varje år. Och mina tjejer följer med endast för att det är tradition. Och obligatoriskt. Dom är egentligen inte särskilt förtjusta i det…
IMG_4609IMG_4610
..och så saftsåsen med gröt – så gott! Ja, jag vet, nedan skål är lite overkill… 🙂
IMG_4611
Och så skrattade jag gott åt nedan, hahahhahhah!
IMG_4602
Och vad ni än gör gott folk, stressa inte. Det kommer lösa sig. Och löser det inte sig; ställ dig frågan ”vad är det värsta som kan hända?”
Precis. Världen går inte under.
Tata så länge då alla stressfria människor!

One Response to Känner ni pressen?

  • Lina-Greece says:

    Jag det var verkligen skönt att höra.Barnen följer med för att det är obligatoriskt och tradition!Sånt är viktigt och roligt innerst inne!God jul Bella och var rädd om traditionerna!Stressa lagom..hehe.Vi alla ska försöka ta det lugnt och njuta ordentligt i år.Är extra taggad iår!!!!!!!!!!!!!

Arkiv