Jag & mina gäng

Jag umgås med tjejer i ett par olika gäng; grekgänget, juggegänget och så svensk-gänget.
I helgen har jag umgåtts med både grekgänget & juggegänget. Med grekgänget körde vi det årliga julbaket, vi var hos min koumbara Efty. Jag älskar att vara hemma hos dom. Det är så avslappnat, så otvunget. Och framförallt jäkligt roligt. Och så kan man prata om allt.
Lite bilder från bakningen.
Den obligatoriska ostbrickan nedan, som Irini ordnade. Osten nere till vänster, den var to die for! Cheddar, tror jag det var?
IMG_4542
IMG_4553
..och resultatet, taraaaa:
IMG_4550
Längtar till jag kan smaka. Dvs på julafton. Jag har ju varit på en off-godis-period sedan den 1a september… Förhoppningsvis finns det något kvar till julafton. Speciellt lakritstryffeln ser jag fram emot. Det är dom 5 bollarna på översta hyllan.

Jag har varit på stan med mina döttrar och shoppat – och handlat klart julklapparna till alla barnen, pust!
I väntan på att tjejerna provade…
IMG_4517
..nytt diadem någon?
IMG_4537
Jag har varit på XXXLutz med mina barn & mamma…
IMG_4482IMG_4485IMG_4486
…och helgen avslutades med julbord i Rådhuskällaren med jugge-gänget, eller the FAB8 som vi kallar oss, hahaha
IMG_4565
IMG_4564
..och som vanligt åt jag det godaste sist: gröten med saftsås. Eller rättare sagt, saftsås med gröt.
IMG_4567
Jag har kollat på lite klänningar…
IMG_4555
IMG_4559
..och den här förälskade jag mig i, men efter en snabb titt på priset så föll jag out of love direkt; 2600kr.
IMG_4561
Det fanns en tid då jag inte brydde mig om vad saker och ting kostade, jag köpte det jag ville ha, oavsett pris. Well, those days are gone. Jag skulle aldrig ge så mycket för en blusklänning. Men för ett par stövlar… utan att blinka, hahahaha!

Sist men inte minst, vi har klätt granen.
I år blev det en plastgran. Och det lär det inte bli ever again.
IMG_4539
..fast det är inte försent att skaffa en riktig gran.. hmm, återstår att se vad jag gör..
Trevlig vecka alla glada 🙂

Comments are closed.

Arkiv