Så här ska en söndag vara

Dvs lugn, tyst och varm.
Jag älskar doften av nygräddade scones i köket. Ännu mer älskar jag smaken av redan nämnda scones.
bild 2bild 3
Med ost & mammas marmelad till, mmm!
10815826_553713494759205_385781116_n
Tidningen..
bild 4
..och så lite soffhäng..
IMG_3742
Det blev även en runda till Mobilia med ena dottern för lite inköp.
..och sen var det right back to soffan igen.
Älskar sådana slappedagar.

Den uppmärksamme och frekventa läsaren kanske undrar om jag sprungit i Bokskogen idag? Dvs om man noterade att jag skrev igår att jag skulle springa idag. Well, det gjorde jag inte. Madde fick förhinder och då ”passade” jag på att hoppa över löpningen. Jag sprang ju ändå igår.
Så vet ni det om ni undrade. Och det gör ni ju. Ni som är här varenda dag >)

Tata så länge mina soffliggare!

Comments are closed.

Arkiv