Nostalgitripp á la Grease!

Jag älskade Grease när jag var liten. Fullkomligt tokälskade. Så fort jag fick tillfälle tittade jag på filmen. Och det var ofta. Många gånger om dagen. Speciellt på helgerna.
Jag & min kompis Alexandra, som numera bor i Grekland, uppträdde och betygsatte (!) varandra på just den här låten:

..och när den här videon började cirkulera för ett tag sedan, kom alla minnen tillbaka, naaaw..

Shit alltså… nostalgitripp de luxe!
Åren går, jag är 44 och när jag tänker tillbaka så har jag haft en underbar uppväxt. Jag har haft en familj, mina syskon & föräldrar, släkt och vänner som har älskat mig och som jag älskat lika mycket tillbaka. En uppväxt där jag fått lära mig vad som är rätt och fel, att lära mig förlåta. Att se lika-värdet i alla människor.
Fatta vilken rikedom!
Detta har jag försökt föra över till mina barn. Tror jag har lyckats 🙂 för mina döttrar har definitivt världens största hjärta.

..och mitt i allt detta så lider jag med barn som inte är lika lyckligt lottade. Barn som har syskon, men som förvägras att träffa dom. Som har två föräldrar men som förvägras träffa den andra föräldern. Barn som skulle kunna ha ett underbart liv, men där den ena föräldern är så jävla dum i huvudet att den sätter stopp för det.
Suck. Vilka idioter.
Tack o lov tror jag på karma.
Hoppas bara att dessa stackars barnen som växer upp med dessa idioter till föräldrar, inte hinner hjärntvättas ordentligt innan karma biter deras jävla föräldrar i röven.
IMG_3356
Så sant som det är sagt…

Comments are closed.

Arkiv