Första dagen på nya uppdraget, check!

Känns mycket bra!
vad gör jag och var gör jag det? Jag säljer och marknadsför och jag gör det på tretton37 (ja, det skrivs med liten bokstav).
1185142_10151655998034473_456596978_n
Det är ett kunskapsbaserat företag som hjälper kunder nå sina mål genom att leverera skräddarsydda mjukvarulösningar på Microsoftplattform (.NET & Sharepoint, med hjälp av agile och lean metodik).
IMG_3055
Idag var alltså första dagen och när jag kom dit insåg jag att jag hade glömt min dator hemma. Herregud så orutinerat… Som tur var så hade dom en extra lånedator som jag kunde använda. Pust!
Det gick bra iallafall, jag bokade flera kundbesök som vi ska gå på. Ser fram emot det! Och så träffade jag flera av kollegorna. Härlig stämning och coola människor. Det här kommer bli bra!

Kom hem runt 18tiden, trött och hungrig. Tack o lov att mina fantastiska och väldigt väluppfostrade (för det mesta iallafall, hehehhe) döttrar hade lagat mat, fläskfilé med ris & bönsallad.
IMG_3056
Nu ta det lite lugnt och förbereda mig för morgondagen! Har en del grejer som jag ska gå på, och efterjobbet ses hela familjen hos mina föräldrar för världens bästa pappa fyller år.
Mina föräldrar. Som jag älskar dom!
IMG_9267
Kärlek! <3

Comments are closed.

Arkiv