Då är man med nya glasögon!

I fredags kom äntligen mina nya glasögon, så glad jag blev! Ett par gröna och ett par svarta.
IMG_2984
bild 2
Nedan sitter jag hos optikern och lyssnar på de goda råden. Butikschefen på Specsavers Emporia, Ulrica, är übercool! Rolig & avslappnad men ändå proffsig.
IMG_2995
Liksom alla andra i personalen som jag träffat där. Bra service!

I helgen var jag i stan med min barndomsbästis Viktor, älskar henne så mycket!
IMG_2998
Utöver att jag umgåtts med henne så har jag rensat här hemma. Big time. Imorgon går det ett stort lass till tippen. Men den här skinnbäddsoffan som var med om översvämningen, hamnar nu på ett hunddagis som en väninnan till mig driver. Bra att det kan återanvändas! Hundarna är inte så kräsna, hahah.
Jag är lite ledsen över att jag inte kan behålla den, men jag får en ny av mina föräldrar. Den nya är tillochmed snyggare…
IMG_3010
..och så har jag äntligen fått loss tummarna och börjat ställa iordning vår ”cosy-hörna” på ovanvåningen! Obs, ”hörna” ska uttalas med engelskt ”r”!
Jag började med att spika upp en massa tavlor på väggen utanför mitt sovrum. Tycker det är fint när det hänger lite random.
bild 2
bild 5
..och det är inte färdigt än.
Nu väntar jag bara på soffan som kommer imorgon förhoppningsvis, så att vi kan kolla på TV även där uppe!

För flera år sedan fick jag en svart lampskärm som jag inte hade någon passande lampfot till. Tills igår. Fyndade foten på Ikea.
Skärmen som satt på foten, en vit ful sak, plockades genast bort och vips så fick även mitt vardagsrum sig en liten make-over!
IMG_3012
Jag har så många gånger varit på väg att kasta skärmen. Shit så glad jag är nu att jag inte gjorde det!
Nu är det quality-time med mina stjärnor.
Tata lovers 🙂

Comments are closed.

Arkiv