Sensommar i världsklass & borttappade glasögon

Vilken början på hösten! Helt otroligt att vi haft så fint väder mer eller mindre hela september, och nu är det början på oktober och det är fortfarande hyfsat varmt.
Inget mig emot. Jag klagar inte, och njuter så länge solen visar sig!
Fast det var lite kallt häromveckan, jag fick ta både mössa och halsduk på morgonen (vantar oxå, men dom hade jag tagit av), och det visade sig vara lite overkill under eftermiddagen.
IMG_2758
I helgen var det varmt iallafall, då skippade jag jackan och tog en väst istället, men det var oxå lite overkill…
IMG_2907
Jaja. I övrigt är det fortfarande ganska skönt att inte ha leveranskrav på mig. Fortsätter njuta av dagarna och umgås så mycket jag kan med mina döttrar. Vi lagade mat häromdagen igen och då blev det risotto med bacon, purjolök och äpple (!), så gott!
IMG_2900
Hunnit luncha med min väninna Magdalena, som jag var hos i Kroatien, missade du det inlägget, hittar du det här.
IMG_2897
Har även hunnit bli av med mina glasögon så jag har fått beställa nya. Beställde två par, ett par liknande svarta som jag hade, och ett par som drar mig en bit ur min comfort zone.. Ut-ur-comfort-zone-glasögonen är gröna! Föreställ nu inte skrik-gröna. Nej, nej, sååå långt utanför min zone är jag inte. Jag sa en bit. Men gröna iallafall. Och lite större än mina svarta.
Nedan med Magdalenas glasögon, som jag tycker är übercoola, men som tyvärr inte passar mig.
IMG_2890
..och här med mina älskade glasögonen som jag blivit av med..
1126_1
…och här igen, med min väninna Despina på bilden.
bild
Jag har även beställt linser – blåfärgade 🙂 – så får vi se hur mycket jag kommer använda dom, hehe.
Har provat på vanliga månadslinser några dagar men känner att det inte är något för mig. Det kliar och känns som att jag har grus i ögonen. Hoppas inte endags-linserna känns likadana.
Jag kommer ändå med största sannolikhet använda glasögonen mer eftersom jag tycker det är snyggt!

Nu röja lite i källaren. Japp, sviterna efter översvämningen håller fortfarande i sig. Snart kommer dom och ska riva några väggar.
Missade du inlägget med översvämningen? Det hittar du här. Usch, nu mådde jag lite dåligt när jag såg alla bilderna.
Måtte jag aldrig nånsin råka ut för detta igen.
Det enda positiva är att jag rensat ut som fan. Alltså, rensat på riktigt.
Och jag är glad över att jag lyckades rädda några saker. Fast dessa sakerna står på golvet i källaren eftersom det är fullt på hyllorna..och jag har sagt att det aldrig ska stå saker på golvet i källaren ever again. Nya hyllor som gäller alltså!
Men hur göra med den nya bäddsoffan…? Hänga den i väggen? Hehe.
Jaja, det löser sig. Jag tänker ju aldrig mer få översvämning igen, såatteeee… !

Hej så länge!

Comments are closed.

Arkiv