Utan uppdrag…

… men bara tillfälligt – OCH, självvalt!
Som jag skrev häromveckan, så har jag sagt upp mitt konsultavtal med Rapidus, nyhetssajten som rapporterar om näringslivet i Öresundsregionen.
Anledningen var att jag ville göra något annat.
Jag har ett annat uppdrag, på ett IT-konsultbolag där jag ska arbeta med bl a marknadsföring, dock börjar det uppdraget i mitten på oktober. Och jag behövde verkligen ett par veckors ”ledighet” mellan uppdragen.
Det är inte så att jag inte gör något alls under dessa två veckorna, nejdå, jag har saker inbokade. Med ”ledighet” menar jag att det inte finns några leveranskrav på mig. Och det känns verkligen skönt.
Jag hinner tillexempel laga ordentlig mat till mig och tjejerna, som bor hos mig på heltid sedan ett par veckor tillbaka, härligt!
Idag blev det kyckling med persiljesås och rotfrukter i ugnen, så gott!
bild 4bild 5
….fast här var jag nog inte helt ärlig… jag hinner visst laga ordentlig mat till oss, om jag verkligen vill hinna, så gör jag det.
Remember, man hinner allt man vill.

Visst påverkas jag ekonomiskt av att vara utan uppdrag några veckor, med det är det värt. Jag vill ha den här tiden för umgänge med mina döttrar. Jag vill kunna ha helt kravlösa dagar. Och det har jag nu några veckor framöver.
Känns underbart 🙂

Tata alla människor!

Comments are closed.

Arkiv