How about en leasing-Audi A1?

Låter det som en bra idé?
Ja, kanske!
IMG_2780
Ville jämföra Audin med min Peugeot, tyckte väl att den var lite väl låg..
IMG_2782
IMG_2776IMG_2778
..men den var skön och rolig att köra 🙂
Tyvärr kom vi en dag försent till bilfirman, kampanjen som Audi hade, privatleasing för knappt 2000/månad, var slut. Bilarna tog alltså slut. Man har beställt fler, men det är inte säkert att det kommer.
Återstår att se vad som händer.
Blir det inte denna bilen, så blir det en annan.

Iallafall, lördagen spenderades hemma i lugn och ro, Micaela på ovanvåningen, Elena med sällskap i vardagsrummet och jag i källaren.
IMG_2789
Har fortfarande en hel del att röja efter översvämningen.. Suck, det tar liksom aldrig slut. Det positiva är att jag får undanröjt och att jag hittat fler saker och kläder att skänka bort. Två säckar till blev det.
Fast dessa stövlarna kan inte skänkas bort, tyvärr. Dom har legat under vatten.
IMG_2793
IMG_2795
Älskade dessa stövlarna!
Jag minns precis när och var jag köpte dom. Det var på Scorett i Göteborg för 12-13 år sedan, kostade då 1300 eller 1400 kr. Jag var där på SPA-helg. Det var på den tiden jag bara använde höga klackar. Inte så att jag inte använder höga klackar idag, det gör jag absolut, men inte i samma utsträckning. Åldern tar ut sin rätt, hahha!

Nu duscha efter min 30 minuter joggintur 🙂

One Response to How about en leasing-Audi A1?

Arkiv