Nya utmaningar!

Man ska inte stanna för länge på ett jobb sägs det ju. Jag borde väl veta, rekryterare som jag ju oxå är.
Så för snart fyra månader sedan sa jag upp mitt avtal med Rapidus, nyhetssajten som rapporterar om Öresundsregionen, där jag var inhyrd sälj- och marknadschef.
Efter fyra år kände jag att det var dags att gå vidare och göra något annat. Min uppsägningstid är på 4 månader, så den löper ut den sista september.
Jag lever verkligen inte som jag lär. Jag rekommenderar aldrig att man säger upp sig utan att ha ett annat jobb (bara om man verkligen vantrivs). Och så brukade jag intala mig själv att trygghet är viktigt för mig.
Well, såhär i efterhand konstaterar jag att trygghet inte alls kan vara viktigt för mig. Det är ju inte första gången jag lämnar utan att ha något annat att gå till!
1920207_10204873347298831_194062371523848119_n
Iallafall, nu har jag angenäma problem.. jag fått flera skarpa erbjudanden som jag nu väljer mellan. Jag är så oerhört stolt, glad och ödmjuk inför detta.
Ett av uppdragen har jag redan tackat ja till, det är på 2 dagar i veckan. Sen återstår att se vad jag ska fylla resterande dagar i veckan med.
Shit så spännande!! 🙂

Nu ser jag fram emot helgen. Är så trött. Tänker verkligen göra så lite som möjligt.
Förutom att springa några löprundor och övningsköra med tjejerna, är det soffan jag kommer vara bästis med imorgon och övermorgon.

See ya!

Comments are closed.

Arkiv