Val på söndag

Val på söndag och min absoluta önskan är att alla röstberättigade tar sitt ansvar och röstar. Alltför många skiter i det, och det är för mig ofattbart. Hur kan man skita i att rösta??
Och så undrar jag om det finns något annat parti som fått byxorna nerdragna så ofta som SD har, och ändå fått behålla sina väljare?
Knappast va? Det finns en mycket enkel förklaring till varför väljarna inte flyr; för att dom inte bryr sig. Väljarna vet att SD är rasister – även om partiet gång på gång säger att ”det är oacceptabelt!”
Hur kan det vara oacceptabelt när SD uteslutit typ 70 personer (!!) redan? … och fler avslöjas så gott som dagligen!
10620606_569513776508746_7194622136824337583_n
SD driver en enda fråga. En. Den påstådda massinvandringen.
Men invandring är inte den enda frågan på agendan, det finns massor med andra frågor om man ska leda Sverige. Skulle Åkesson och hans folk på fullaste allvar klara den uppgiften? Vi vet att det skulle han inte. Det vet förhoppningsvis även SD-väljarna.
Nej, måtte alla Sverigedemokrater ta sitt förnuft till fånga och verkligen tänka igenom vem dom ska rösta på.
Ta en titt på alla politiker som gjort bort sig så – och vi talar inga små klavertramp. Jag hade på allvar skämts om det partiet jag tänkt rösta på, hade haft så många skandaler.

De andra partierna då? Finns det inga skandaler där? Jo, alldeles säkert finns det det. Men inget parti är ens i närheten av SD. Inte ens i närheten.
Återstår att se vad som händer på söndag då.
Regeringsskifte?
Jag kommer iallafall att rösta för fler jobb, för skola och vård i världsklass – och framförallt för DEMOKRATI!

Comments are closed.

Arkiv