Maria Lindbergs Öppna Föreläsning – check!

Igår höll vi Marias första – men absolut inte sista – öppna föreläsning. Det blev succé och gav oss definitivt mersmak. Detta kommer vi göra om, helt klart!
Med Öppen Föreläsning menas att det inte var ett företag som anlitade Maria, som det brukar vara, utan föreläsningen var öppen för alla. Dock var den inte kostnadsfri.
Nästa gång kommer vi förmodligen inte att vara på ett hotell, och heller inte erbjuda mat och dricka. Och då kommer det kanske kosta 100-150 spänn, mer än hälften av det vi tog för denna föreläsningen.
Här kommer lite bilder från kvällen iallafall.
IMG_2008 IMG_2011
Håkan Brock var på plats!
IMG_2015
..och många andra, bl a Favo-Fredric Ollerstam som har gjort dokumentären om Maria!
IMG_2018
Efteråt. Trötta, men glada.
IMG_2021
..och när jag kom hem vid 22.30 insåg jag att hade glömt att äta (!) på hela eftermiddagen och kvällen, men som tur var (eller inte) hittade jag lite rester i kylskåpet från kvällen innan. Ja, köpe-gyros.
IMG_2029
..och till mitt försvar så var det faktiskt inte jag som köpte maten.

Nu ska vi planera för nästa Öppna Föreläsning! Det var många som inte kunde komma igår och som gärna vill lyssna.
Till våren, någon gång tänkte jag.
Men först, föreläsningarna Maria kör nästa vecka för cheferna på en stor möbelverksamhet (undrar vilken…) och nästa vecka igen för ett gäng chefer inom säkerhetsbranschen, och de två föreläsningarna i november.

Idag, fredag, kommer jag inte göra många knop utan bara ligga på soffan och lata mig.
Imorgon ska jag springa milen och på kvällen ska jag på kräftskiva hos min barndomsbästis Viktor – ser jag fram emot!

Och Maria, YOU ROCK!!!

Tata kompisar 🙂

Comments are closed.

Arkiv