En ”sån” dag

IMG_1977
Tänker på allt som hänt och händer i världen (Syrien, Gaza, Irak). Så fruktansvärt. Så många människor på flykt, så många människor som dör.
Utan att förringa katastrofen som sker runt om i världen så är jag nog mest påverkad över en tragedi som hände i min by i Grekland häromdagen. Kanske för att det känns som ”närmast” för mig.
En sommar-barndomsvän sköt sin fru och sen sig själv. Ofattbart. Kan inte ta in det.
Får en att tänka. Och inse att man egentligen aldrig känner någon på riktigt. Inte för att jag kände den här killen som vuxen, vi har inte umgåtts på 20-25 år, men jag minns ju honom som barn och ungdom och då var han alltid glad, rolig och lekfull. Jag hade aldrig i mina vildaste fantasier kunnat tänka mig att han skulle göra något sådant.

…och så är det regnigt och grått idag och det förbättrar inte min sinnesstämning direkt.
Den bidrar alldeles säkert till att jag känner mig lite down.
Men vi har väl alla sådana dagar ibland och jag är definitivt inget undantag.
Så idag stannar jag inomhus och imorgon är en bättre dag!

Comments are closed.

Arkiv