JAG HAR TATUERAT MIG!!!

I 25 år har jag velat tatuera mig. Men inte vågat. Inte 25 år oavbrutet, utan i perioder. Men första gången jag ville göra en tatuering var jag strax innan 20. Min dramatiska mamma (och mycket grekiska dito) hyperventilerade och viftade efter luft med armarna. Då.
Nu var hon mer chill. Jag sa att jag ville göra en tatuering som jag kan dölja om jag inte vill att den ska synas. ”Varför göra en tatuering om du ska dölja den?”, sa min mamma. Well, hon har ju en poäng.
Men hon tyckte ändå att jag var för gammal för att göra en nu. ”Går du igenom en kris eller?” Hhahahaha!
Att tjejerna tatuerade sig tyckte min mamma var mer ok (!!!), men inte att jag skulle göra det.
Min Micaela gjorde oxå en tatuering idag, en kompass.
IMG_0928
IMG_0920
Min Elena gjorde en tatuering för några månader sedan.

Kletade på EMLA-kräm (såklart), men jag vet i fan om det hjälpte. Det gjorde ont. Dock inte så ont att smärtan inte gick att hantera.
IMG_0874
..och min älskade thia Cool undrade om jag var knäpp i huvudet som skulle tatuera mig 🙂
IMG_0879
IMG_0897 IMG_0898
IMG_0903 IMG_0911
Så glad och stolt att jag ÄNTLIGEN vågade!
bild 4
NÖJD!

2 Responses to JAG HAR TATUERAT MIG!!!

  • Sofia says:

    Jätte fin… Men vad står den för? Trodde först det var dina döttrars namn, men det kan det ju inte va:) för så stavar ju inte du deras namn på din blogg?😘

    • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

      Det är deras namn Sofia, fast med grekiska bokstäver 🙂

Arkiv