Ska man alltid säga vad man har på hjärtat?

Och med det menar jag inte om man alltid ska vara superärlig i lägen där man inte behöver vara det. Tex, om någon har en ful frissa, eller fula kläder eller whatever, så behöver man verkligen inte säga att man tycker det. Man kan helt enkelt bara skita i att kommentera det. På direkt fråga, kan man dra en vit lögn. Där är jag mycket bestämd i min åsikt: har du inget snällt att säga, så var tyst.

Nej, jag menar om man tex har känslor för en speciell person, ska man säga det då? Fastän personen i fråga kanske inte är singel? Och fastän man själv kanske inte är det?
Jag känner en tjej som faktiskt gjorde det, både hon och den här killen var upptagna på var sitt håll, men tjejen fattade mod och sa som det var, att hon var jättekär i killen. And guess what, idag är dom happily married!

Men tänk om man får ett nej? Vad tråkigt det hade varit!
Det är förvisso det värsta som kan hända, alltså att man får ett nej.
Och hur farligt är det på en skala på från 1-10?
…men eftersom man kanske inte vet vad man känner, egentligen, så borde det bästa vara att inte säga något…
images
Men.. om man inte vågar, så vinner man inte…
Hmm. Tough one.
Jag funderar lite till.

Ps, detta behöver inte nödvändigtvis handla om mig.

Comments are closed.

Arkiv