Wonderful Copenhagen!

Vi är ett gäng tjejer, bl a min syster Dora, som brukar åka över till Köpenhamn en gång om året och shoppa, fika, och bara umgås.
IMG_7364
Jättetrevligt – även om det var nära att jag inte åkte med. Var så trött efter Bokskogen-rundan, som bara blev 7 km för mig och inte 10, tyvärr. Ja, jag vet att 7 km är bättre ingenting…
IMG_7359
Jag åkte iallafall över och det är jag glad för, för som vanligt hade vi trevligt. Jag köpte en fin klänning och en vit blus.
Tänkte köpa nedan gula skor – alltså inte glitterskon jag provar 🙂 – men gjorde inte det. Och nu tror jag att jag har ångrat mig..
IMG_7370
Vi var inne i lite olika affärer, bland annat Top Shop, där jag såg århundradets fulaste skjorta – den ni ser på nedan bild.
IMG_7369
Kan ni fatta att ursprungspriset var 2599????? Helt ofattbart för mig. Sen nersatt till 1700 och nu 500. Vill någon verkligen ens ha denna skjortan eller vad man ska kalla det? Den är verkligen extremt jätteful. Eller så är det jag som inte förstår mode.
Hursomhaver, vi åt god mat och goda efterrätter, båda gångerna satt vi på Cafè Norden. Fy fan vad dyra dom är. Men så har dom oxå godaste maten och bakverken.
Som nedan cheesecake och rabarberpaj i glaset, som säkert räcker till en hel familj.
IMG_7376
All good things always comes to an end, så även denna dag.
Nu ska jag bara fundera på om jag ska åka tillbaka i dagarna och köpa dom där gula skorna på Aldo eller inte..

Hej så länge alla medborgare!

Comments are closed.

Arkiv