Mycket Maria nu!

…men det är klart, hon är ju inte här så ofta och när hon väl är här, då vill jag träffa henne 🙂
IMG_9596
Vi tog en fika och pratade lite framtidsplaner. Vi håller faktiskt på och förhandlar om en sak just nu som vi tyvärr inte kan berätta om, attans! Men när det blir klart – och det är väldigt snart! – lär ni alla få veta!
Det är iallafall en väldigt rolig grej!
Under tiden som vi satt och fikade kom Joakim Gyllin förbi, en affärskollega som har coolaste företagsnamnet, No Bull! Men nu har Joakim börjat arbeta på Qeep och jag tror att hans egna företag ligger vilande.
IMG_9592
Efter fikan tog vi en löprunda med Ulrika på Elite Hotel Plaza och deras Runners Club – ett riktigt bra initiativ. Varje onsdag kl 17.15 ses man i receptionen och tar en runda på 5 km. Idag var vi fem tappra joggare, varav en av dom är den personliga tränaren, Kristoffer Blomqvist längst ut till höger.
IMG_9600
..fast jag tänkte verkligen inte springa idag. Har känt mig lite sjuk, haft ont i halsen både igår och idag. Återstår att se hur jag mår imorgon..
Jag tror iallafall att jag ska ta ett par Alvedon och lägga mig.

..för övrigt älskar jag tavlan i receptionen.
Ciao alla löpare!

Comments are closed.

Arkiv