En gång är ingen gång, två gånger är en vana, och …

… tredje gången är banne mig tradition!
Jag pratar om milen i Bokskogen. Idag var alltså tredje gången jag sprang den. Och nu lär det dröja innan jag springer ”helvetesmilen” igen. Minst ett par veckor. Detvillsäga, om jag nånsin springer den igen… Det är så  jobbigt! Jag säger varje gång att det var sista gången… men jag är så nöjd efter att ha sprungit dessa kilometrarna. Så oerhört sjukt nöjd!
bild
Snart kommer Eurovision igång och då lär jag inte ha tid att prioritera en timmes löpning i Bokskogen. Jag kommer fortsätta springa såklart, men det får bli hemmavid. Behöver spara in all tid jag kan, och då finns inte lyxen att köra ut till Bokskogen…
Och som ni ser på Runkeepern så är rundan ”bara” 9,87 km, men enligt Bokskogen är det 10 km.
Hm… konstigt..  Nåväl. Skit i det.

Efter milen blev det middag hos föräldrarna, alltid lika gott och trevligt att vara där. Som en bonus fick jag även med mina stoltheter, mina underbara döttrar. Det är ju inte ”min” vecka förrän imorgon 🙂
IMG_8644
..och så fick jag lite kvalitetstid med gullungen Aliki, min älskade systerdotter, familjens minsting!
IMG_8628
IMG_8642
Nu väntar lite jobb, och sen är helgen slut!

Comments are closed.

Arkiv