Jag är banne mig född med tur!

Vet ni vad som hände mig idag?
Shit alltså!
Jag hade ett möte på Espresso House på Limhamn. Parkerade min bil på Malmborgs parkering och stressade iväg till mötet.
Kom tillbaka en timme senare och upptäcker att min bil inte står parkerad där jag hade ställt den.
Jag bara, what?
I ögonvrån ser jag en svart bil som är helt galet parkerad, och jag hinner tänka ”vad är det för en idiot som parkerat på detta sättet?”, när jag ser att det är MIN bil som står galet parkerat!
Well, det var ingen ”parkering”, jag hade glömt att dra upp handbromsen så min bil hade rullat iväg!!! Den hade rullat in i en annan bil, och som ett jäkla under så blev ingen bil skadad. Kan ni fatta!!
Det var så sjukt nära!
Jag var så chockad att jag inte tog någon bild. Jag tänkte att jag borde fotografera det, men jag hade bråttom till mitt nästa möte.
Men shiiiit vilken tur jag hade – VERKLIGEN!
Detta är för övrigt inte första gången min bil rullar iväg – det är andra gången på exakt samma plats, alltså Malmborgs parkering. Men första gången rullade min bil inte så långt och den rullade heller inte in i någon anan bil…pust!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min älskade lilla Betty, ska inte glömma dra upp handbromsen fler gånger! 🙂

Comments are closed.

Arkiv