Inomhus kontra utomhus

IMG_7123
Jag talar om löpning.
Det är så mycket lättare att springa inomhus än utomhus.
Inomhus kan man ju dessutom reglera hastigheten, det kan man knappast utomhus.
När jag började springa för ca 1,5 år sedan så sprang jag utomhus. Men ända sedan jag började på gym hösten 2012, så har jag i princip bara sprungit inomhus.
Jag har ju som mål att springa VårRuset (5 km den 5e maj) och MalmöMilen (den 14e juni) och jag vill klara VårRuset på under 30 minuter och MalmöMilen på inte mer än 60-64 minuter. Helst under 1 timme..
Det verkar inte så troligt just nu, så jag måste ut och springa och förbättra min tid!
Har några månader på mig, det är bara att sätta igång 🙂

Imorgon mellan Näringslivsdagen och Näringslivsgalan på kvällen tänker jag eventuellt trycka in en 30minutare utomhus och jämföra tiden med igår (4,38 km på 30 minuter, vilket är alldeles för dåligt).

Nu benen på gymet!

Comments are closed.

Arkiv