Lycka är … .

.. när dina döttrar kommer hem och äter middag med dig fastän det inte är din vecka 🙂
Jag blir överlycklig när det händer (och det händer faktiskt ganska ofta, tack o lov!).
IMG_6496
IMG_6503
Egentligen skulle jag på middag med en gammal vän igår, men middagen flyttades, så gissa om jag blev glad av att mina tjejer dök upp.
Älskar verkligen att umgås med dom. Vi har så mycket att prata om.
Jag är så glad över förtroendet mina barn har för mig.
Elena & Micaela berättar nästan allt för mig. Och för det är jag så stolt.
Givetvis vet jag inte precis alltallt – och det vill jag nog inte heller. Något måste dom få behålla för sig själva.
Men det som är viktigt, det vet jag. Ja, även det som inte är lika viktigt.

Iallafall. Efter middagen körde jag tjejerna hem, såklart!, skulle aldrig få för mig att låta dom gå eller ta bussen i denna kylan när jag faktiskt har möjligheten att köra.
Inte heller skulle jag låta dom gå eller ta bussen sent på natten. Men det finns tyvärr dom som inte tänker likadant och bara släpper sina ungar vind för våg. Och hör heller sen inte av sig för att kolla om dom är hemma ordentligt! Va? Ofattbart, eller hur.
Jag skulle aldrig sätta mig själv före mina tjejer. Det vet mina tjejer, och det är oxå därför vi har den relationen vi har.
Mina tjejer vet att jag alltid finns här och att jag alltid ställer upp om dom behöver mig. Att det alltid går att lita på mig. Oavsett vad.

Shit som jag längtar till måndag, då är det min vecka igen! Fast jag & tjejerna ses redan till helgen igen, då ska vi göra något jätteroligt!
For the record, nej, jag är inte bara mamma när det är mina veckor. Jag är alltid förälder. Tänk så mycket bättre världen hade varit om alla förstod att dom alltid är föräldrar. Inte bara ibland!
Jaja. Jag lär inte kunna banka vett i intelligensbefriade personer. Lika bra att släppa det och hoppas på något mirakel.
Iallafall för barnens skull.

Vad det blev för mat?
Lax i ugnen med stekta grönsaker & rotfrukter i creme fraiche!
1555422_418834311580458_1182708907_n
..som var mer än väl godkänt av tjejerna 😉

Comments are closed.

Arkiv